Mogo

Mogo autolaen on kahtlemata Eesti kõige tuntum laen auto tagatisel. Tegemist pole küll autoliisinguga, vaid pisut kallima autolaenuga. Kõrgest intressist hoolimata võib Mogo autolaen olla paljudele hea valik, kuna laenu saab ilma sissemakseta, auto jääb sinu nimele ning Mogo abil võid osta mistahes vanuses sõiduki – sõidukile pole piiranguid!

Mogo autolaen ei vaja tutvustust: Mogo on üks Eesti kõige tuntumaid tagatiseta autolaenu pakkujaid. Mogo autolaen on eriline, andes võimaluse auto ostmiseks ka neile, kellel pole sissemakseks raha. Just nimelt: Mogo kaudu saad osta auto 0% sissemaksega ning auto jääb sinu nimele.

Siin on mõned olulised punktid, mida Mogo autolaenu kohta peaksid teadma:

  • Autolaenu summa: kuni 15 000€
  • Võid töötada ka välismaal: pole kohustust omada just Eesti sissetulekut (sul peab lihtsalt olema püsiv sissetulek)
  • Tagatist ega kaskokindlustust pole vaja
  • Raha saad kohe oma pangakontole – seejärel on sul 30 päeva aega auto väljavalimiseks ja ostmiseks
  • Sõiduk kirjutatakse sinu nimele – sina oled auto täieõiguslik omanik

Mis aga kõige lahedam: võid osta mistahes vanuses sõiduki ning ükskõik, millise sõiduki. Mogo autolaenuga võid osta ka hoopis mootorratta, ATV või paadi!

Mogo kaudu saab autolaenu ka ettevõte. Kui sa veel ei tea, millist autot osta, teeb Mogo koostööd Easycariga – Easycaris näed müügis olevaid autosid, mida saad kohe Mogo autolaenuga osta.

Krediidi kulukuse määra näide: Näiteks laen summas 4500 eurot, tähtajaga 6 aastat, lepingutasuga 5%, intressiga 1,99%, on krediidi kulukuse määr 29,36%, igakuine laenu tagasimakse 124,05 eurot ning laenu tagasimakse summa kokku 8931,62 eurot. 

Laenuintress (alates)

23.88%

Laenuperiood (kuudes)

6-84

Laenusumma

500 – 25 000€

Lepingutasu

5%

mogo autolaenMogo
Scroll to Top