Boonuslaen

Boonuslaen on laenulimiit, mille nimi pole paljudele tuntud, ent tegemist on hoopiski tuntud Ferratumi sõsarteenusega. Sarnaselt Ferratumile saab ka Boonuslaenuga avada kuni 5000€ ulatuses laenulimiidi, mida saad iga hetk kasutada. Laenul on vaba tagasimakse, seega teed laenumakseid täpselt sellises suuruses nagu sulle sobib!

Boonuslaen kõlab väga uudselt, kuid tegemist on Ferratumi sõsarbrändiga, mis loodi juba mitme aasta eest. Sisuliselt võiks öelda, et tegemist on Ferratumi koopiaga: kõik selle tingimused on samad, mis Ferratumi laenulimiidil. Nii summa kui ka üldine maksestruktuur (st vabad osamaksed) on täpselt samad, nii et see on sisult täpselt sama laenuteenus.

Boonuslaen on laenulimiit, mis tähendab, et sulle avatakse sinu rahalise võimekuse piiridesse sobiv laenulimiit – seda saad iga kell kasutusele võtta, just nagu krediitkaardi puhul. Tagasi pead maksma iga kuu vabalt valitud summa (ehkki see peab moodustama vähemalt 5% kasutusel olevast laenulimiidi jäägist).

Sarnaselt Ferratumile saad Boonuslaenu taotleda otse internetist ning enamasti peaks raha laekuma sinu Eesti arveldusarvele juba samal päeval.

Boonuslaen.ee laenutingimused:

  • Laenusumma: 100-5000€
  • Laenuperiood: vabad osamaksed (pole kindlaks määratud graafikut)
  • Intress: 42,66%
  • Pead iga kuu tagasi maksma minimaalselt 5% kasutatud laenusummast (mitte vähem kui 10€). Maksegraafikut kui sellist aga pole
  • Taotleja peab olema vähemalt 19-aastane
  • Kui sa oled Ferratumi olemasolev klient, siis paraku laenu ei saa – Boonuslaen on vaid täiesti uutele klientidele

Krediidi kulukuse määra näide: Krediidi kulukuse maksimaalne määr on 52,08% aastas järgmistel näidistingimustel: laenulimiit 2000 €, krediidi tagasimaksmiseks ja krediidi kogukulu kandmiseks tehtavate maksete kogusumma 2462,20€ (sisaldab lepingutasu 0 €) fikseeritud aastaintress (42,66%). 

Laenuintress (alates)

41,20%

Laenuperiood (kuudes)

1-60

Laenusumma

100-5000€

Lepingutasu

0€

Maksepuhkus

30 päeva

boonuslaen laenudBoonuslaen
Scroll to Top