,

Smsraha

Smsraha.ee on ühe kõige kuulsama (või kurikuulsama) laenuandja Placet Group OÜ laenubränd, mille vahendusel saab taotleda sisuliselt mistahes liiki laene. Suuremas osas spetsialiseerub Smsraha krediidikonto ja väikelaenutoodetele, andes tagatiseta laenu kuni 10 000€. Placet Group väljastab ka krediitkaarte, mida saad kasutada nagu tavalist pangakaarti.

Smsraha.ee on üks Eesti vanematest laenubrändidest, mille taga peitub ettevõte Placet Group OÜ. Smsraha tegutses varasemalt ka tüüpiliste kiirlaenudega, mistõttu on firma juba paljudele tuntud. Tänasel päeval tegutseb Smsraha.ee aga ainult krediidikonto ja tagatiseta väikelaenudega.

Smsraha.ee krediidikonto töötab nagu tüüpiline krediidilimiit: sulle avatakse personaalne laenulimiit ning selle ulatuses saad iga hetk lisaraha juurde võtta. Intressi maksad seejuures ainult sellelt summalt, mille kasutusele võtsid. Kui maksad raha tagasi, saad jälle vaba limiidi ulatuses lisaraha võtta, ilma, et peaksid pidevalt läbima uusi keerulisi taotlusprotsesse.

Smsraha krediidikonto üks olulisi eeliseid on ka kiirus: vastuse saad üldjoontes kohe ning raha on kasutamiseks valmis samal tööpäeval!

Tagatiseta tarbimislaen ja väikelaen on samuti Smsraha valikus olulisel kohal. Taoliste laenude puhul tuleb aga silmas pidada, et Smsraha küsib ka lepingutasu 5% laenusummast. Plusspoolelt: sul on võimalik võtta 6 kuud maksepuhkust ning Placet Group OÜ lubab raha tagastada ka sularahas, juhul, kui sul peaks mingil põhjusel selline variant paremini sobima.

Smsraha laenutingimused:

  • Laenusumma: 300 – 10 000€
  • Laenuperiood: kuni 60 kuud
  • Laenuintress: 18-40%
  • Saadaval krediitkaart, mille saab ühendada krediidikontoga
  • Maksepuhkus kuni 6 kuud
  • Krediidikontol pole lepingutasu ega kontohaldustasu

Krediidi kulukuse määra näide: 1000 € laenamisel tähtajaga 54 kuud, fikseeritud intressimäär 18 %, krediidi kulukuse määr 21,92 %, lepingutasu 0 €, igakuine konto haldustasu 1 €, tagasimaksete summa 1460,83 € ja tarbija poolt makstav kogusumma 1460,83 €.

Laenuintress (alates)

18-40%

Laenuperiood (kuudes)

1-60

Laenusumma

300-10 000€

Lepingutasu

0€

Maksepuhkus

6 kuud

smsraha laenSmsraha
Scroll to Top