,

Laen.ee

Laen.ee on tuntud Eesti laenuandja Placet Group OÜ laenubränd, mille vahendusel saad taotleda kuni 10 000€ väikelaenu või avada krediidikonto. Krediidikonto ja krediitkaart on Laen.ee puhul eriti populaarsed, olles ühed paindlikumad tooted Laen.ee valikus. Kuigi Laen.ee teenused pole just soodsa intressiga, on tegemist ühe kiirema laenuandjaga Eestis.

Laen.ee on Eestis kaua aega tegutsenud laenuandja Placet Group OÜ lipulaev, millega on paljud eestlased juba kursis. Kusjuures, Placet Group OÜ portfelli kuulub ka teine laenubränd Smsraha.ee, mis pakub tegelikult Laen.ee teenusega identseid laenuvõimalusi.

Laen.ee pakub hetkel nii tagatiseta tarbimislaene (sh väikelaene, kiirlaene, autolaene, refinantseerimist jne) kui ka krediidikontot. Viimane on aga eriti fookuses: Laen.ee vahendusel saad avada nii krediidikonto kui ka tellida füüsilise krediitkaardi, mille saad ühendada oma krediidikontoga!

Oluline on mõista, et Laen.ee väikelaen ja kõik teised pakutavad laenud on võrdlemisi kõrge intressiga: minimaalselt 18%. See on kahjuks punkt, mille paljud laenuvõtjad on kahe silma vahele jätnud, olles lõpuks üllatunud, kui nende saadud laen on oodatust kallim. Arvesta sellega, et Laen.ee ei pruugi olla kõige soodsam laen. See-eest on aga laenuprotsess väga kiire: võid saada laenu kätte samal päeval.

Laen.ee laenutingimused:

  • Laenusumma: 300 – 10 000€
  • Laenuperiood: kuni 60 kuud
  • Laenuintress – 18-40% aastas
  • Lepingutasu: krediidikontol pole, tarbimislaenudel 5% laenusummast
  • Võimalik ka krediitkaart, millega saab 2% cashbacki ostudelt
  • Min. vanus: 21 eluaastat
  • Raha kontole 1 minutiga (pärast lepingu allkirjastamist), vastuse saab samuti praktiliselt kohe

Krediidi kulukuse määra näide: 1000 € laenamisel tähtajaga 54 kuud, fikseeritud intressimäär 18 %, krediidi kulukuse määr 21,92 %, lepingutasu 0 €, igakuine konto haldustasu 1 €, tagasimaksete summa 1460,83 € ja tarbija poolt makstav kogusumma 1460,83 €. 

Lepingutasu

5%

Laenuperiood (kuudes)

1-60

Laenusumma

300-10 000€

Laenuintress (alates)

18-40%

Maksepuhkus

6 kuud

laen.ee placet groupLaen.ee
Scroll to Top